ЩЕ ВИ ПАДНЕ ЧЕНЕТО! МАРТИН СЕ СЪБУДИ СЛЕД 12 Г. В КОМА! СПОМНЯ СИ ВСИЧКИ, ЕТО КАКВО НИ ЧАКА НА ОНИЯ СВЯТ! ВСИЧКИ ЩЕ…(СНИМКА)

Мартин Писториус е 40-годишен мъж, който е прекарал 12 години от живота си на практика в кома. Накрая обаче става чудо и днес той отново живее пълноценно.

След събуждането си разкрива невероятните си преживявания, докато е бил от „тъмната“ страна.Когато е на 12 години, животът на Мартин се променя коренно. Започва да има странни симптоми, а родителите му си мислят, че се разболява от грип. Състоянието на момчето обаче започва да се влошава от ден на ден все повече. Накрая Мартин престава да владее тялото си, предава Блиц. Изгърбва се, а ръцете му се изкривяват. Придвижва се само в инвалидна количка.
След няколко месеца идва и най-лошото. Мартин сякаш се „изключва“ за света. Не говори, не вижда, на практика само лежи, без да помръдне и се превръща в жив труп.

Докторите така и не могат да поставят диагноза, предполагат, че става въпрос за дегенеративно заболяване, но не знаят как да помогнат на момчето.

Според NBC Мартин прекарва по този начин дълги 12 години, докато при него не започва да ходи специалистка по ароматерапия. Тя започва да му задава въпроси и следи за реакциите му. След време забелязва, че той реагира на емоционален говор с повдигане на клепачите си. Лекарите започват ново лечение и така става чудо. След всичките тези години Мартин се събужда.

Следва дълъг период на възстановяване и накрая успява да заживее като всички. Завършва университет и се жени. Това, което помни от годините на кома, обаче, е шокиращо.

loading...

източник: bradva.bg

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван