Шамари и сълзи: Петър излови Павлина в любовен чат със съседа

Асеновград , България
Асеновградчанин получи забрана да доближава дома и местоработата на съпругата си за 15 месеца, след като я хвана в изневяра с комшията и я ошамари яко. Решението е мярка срещу домашно насилие и е на асеновградския съд, съобщи marica.bg. Мъжът бе осъден да плати и 400 лева глоба заради доказано побой когато разбрал какви рога носи. След кьотека, съпругата му си извадила медицинско.Жената била с разкъсана горна устна, рани по лицето и крайниците след побоя в злополучната вечер.Екшънът с Петър и Павлина се разиграл вечерна на 29 октомври миналата година. След 6 години брак, Петър причакал съпругата си на вратата с думите „Нещо имаш ли да ми казваш”.

Павлина обаче нямала и грам подозрения, че бурята, които всеки момент ще се изсипе на главата й, е провокирана от засечен любовен чат във Фейсбук. Разговорът с любовника водила предния ден. За проклетия пропуснала да си затвори профила в мрежата или да заличи писаното.

Петър не само я ошамарил, но й прибрал телефона, кредитна и дебитна карта, че дори и ключовете за дома. Казал й, че ако иска да си ходи, да скоча през терасата.

Ударът, който допълнително понесъл Петър, се оказало разкритието, че изневярата е комшия, на който няма как да време ключовете.

Телефонът му в указателя на Павлина бил записан невинно като „Ели Домакинката”.

След побоя половин дузина свидетели са призовани в съда като свидетели по мярката за домашно насилие. Двойката има и малко дете, което е не по-малко травмирано от случващото се.

Павлина междувременно се преместила при родителите си, именно техния адрес и адреса на „Домашен социален патронаж”.

Двамата са започнали бракоразводно дело.

loading...

Източник:webnovinar.com

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван