Цуни вкара в леглото си близначките Алекс и Влади, останал много…

Цветелин Маринов – Цуни заби в комплект бившите си съквартирантки от „ВИП Брадър” – близначките Владислава и Александра Димитрови.

Без да се свени, че са на половина на годините му, плейбоят e успял да омае палавата Алекс и сестра й, за да се отдадат тримата на креватни удоволствия, твърди „Таблоид“, без да се позовава на конкретен източник.

Земеделецът от Плевенско вече не крие страстта си към палавите девойки, установила проверка. Мачото бръмчи редовно по дискотеки и светски събития с двете си любовници и после качва фотоси с Алекс и Влади.

Само преди месец в мрежата се завъртяха скандални порно снимки на близначката Александра, на които задоволява орално своя любовник.

В сензационните кадри смуглата красавица е в ролята на медицинска сестра и прави фелацио на доста известен мъж, чиято самоличност умишлено се спестява.

От обкръжението на 22-годишни близначки издават, че и Владислава също си падала голяма палавница. Именно поради това не се наложило Цуни дълго да ги увещава за участие в тройка. Сватовницата на триото обаче е топ палавницата на фолка Мара Отварачката.

Свидетели споделиха, че тримата цяла нощ седели един до друг, Цуни ги галил по краката, танцували страстно и видимо се наслаждавали на компанията си.

Първоначално провинциалният сваляч Цуни задоволил мерака си с двете девойки, но после се увъртял около Александра за по-сериозно гадже.

Известният с това, че е известен се впечатлил от публикуваните супер горещи кадри с „музикалното изпълнение” на Алекс като порно медсестра, а след това лично се уверил в креватните й учения, от които останал повече от доволен.

Не е тайна, че Цуни си пада по фолк певици и по мацки под 30-те години, макар самият той да кара четиридесетата.

loading...

Източник: https://www.blitz.bg/

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван