Цветелина Грахич стана за резил

Цветелина Грахич отново стана за резил, колегите не спират да й се подиграват

Грахич отново стана за резил. Драмите за нея нямат край. Поне, докато продължава да е с ромския изпълнител Кристиан Шаламанов, коментират запознати.

Хот арена се сдоби с видео материал, който показва как вокалистката от бенда на Слави Трифонов е прекарала празниците. Разбира се, Цветелина Грахич и този път е в компанията на любимия си. От видеото се вижда, че изпълнителката е била в компанията на още няколко мъже. Също от ромски произход.

Докато те се забавляват и пеят на майчиния си език, вокалистката скучае и държи в скута си малко кученце.

Безспорно най-потресаваща е обстановката, в която се развива сюжета. Съдейки от кадрите вероятно става въпрос за ромско жилище в квартал „Факултета“. Стените са облепени с различни тапети, а по пода има много боклуци, коментира изданието.

Откакто въпросното видео е видяло бял свят, Цветелина Грахич иска да потъне в земята от срам. Изпълнителката не е на себе си. Колегите й не спират да се подиграват.

Музикантите от бенда дори се шегували с нея да не би това да е сватбата й.

Темата за произхода на Кристиан Шаламанов е изключително болезнена за изпълнителката. Въпреки, че тя не веднъж е заявявала, че за нея това няма значение, истината се оказа коренно различна.

Цвети обича много музиканта. Но се срамува от произхода му. Това е причината двамата все още да не са минали под венчило, въпреки че тя се оправдава с множеството ангажименти.

 Цветелина Грахич стана за резил

Цветелина Грахич стана за резил

Родителите й също не одобряват Кристиян заради това, че е ром. Те са категорично против Цветелина Грахич да сключи брак с него, пише Хот арена.

Скандалното видео може да видите ТУК!

 

loading...

Източник: Разкрития

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван