Хороскоп за 06.12.2017: Днес е голям празник, но звездите имат други планове

Днес е голям празник и много имена празнуват. Трябва обаче да сте подготвени за това, което ви е подготвила съдбата на днешния Никулден. Ето и дневни хороскоп:

Овен 21 март – 20 април

Никулден е, шаранът е на масата. С него нямате проблеми, но с алкохолът няма да се разберете. Родените в третата декада рискуват повече, особено ако планират пътувания с весела компания. Във всички моменти опитвайте да се гледате отстрани и да не чакате друг да одобрява или осъжда поведението ви. Не си позволявайте да влизате в скандали и разправии. Може да пострадете и физически, да развалите своя и чуждия празник. Работата не върви, така че в този ден не планирайте нищо сериозно.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Телец 21 април – 20 май

Ден на огледалото. Околната действителност е отражение на това, което става в нас самите. Работата зацикля заради празничната еуфория на деня. Не ходете по инстанции, ако не искате да си загубите времето. Този ден ще ви откаже от една илюзия, ще покаже правилната посока и възможност, които трябва да следвате и от които да се възползвате. Всеки ще получи по залуги, така че приемайте нещата такива каквито са и си направете изводите. Не планирайте за утре важни преговори и старт на нови инициативи.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-4

Близнаци 21 май – 21 юни

Не вярвайте на нищо и на никого в този ден. Тече програма за преобразяване. Тенденцията е да се движим с маски, но някои ще паднат. До вечерта ще получите информации, които ще изяснят някои действия и положения, но повечето от нещата ще останат скрити от погледите. В момента гледате в по-далечна перспектива, а случващото се около вас и у дома остава на втори план и точто там ще се появи пробойна. Вслушвайте се в думите на близките. Постарайте се да разберете за проблемите преди да са се задълбочили.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

Рак 22 юни – 21 юли

Рисков ден за родените в третата декада. Ще се случват събития, които ще ви откажат от една илюзия. Ще се наложи да взимате болезнени решения, някои от които ще се отразят и на здравето ви. Бъдете особено внимателни, спазвайте изискванията за безопасност при работа с техника и транспорт. Може де попаднете в опасна и агресивна ситуация. Ще видите някого в истинския му облик. Не продължавайте да се самозаблуждавате. Работата пречи на семейните дела и обратно. Бъдете където е важно за вас.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на преобразяването. Вероятно е да получите корона, но заедно с екстрите ще има и тежести, които трудно ще понесете. Очертават се конфликти с близките, ако отделите повече време на професионалните ангажименти. Празникът събира всички на масата с шарана. Дайте се сметка къде и с кого искате наистина да бъдете. Ще си проличат връзките, които се прикриват. Утре ще има опити за обяснение, но разговорите ще бъдат лишени от искреност. Ще се опитват да ви изнудват и подкупват. Добре е да подготвите капана.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември

Теденцията е да се получава по заслуги. На едно място ще търпите поражение и ще ви измъкват шансовете под носа, но на друго ще ви бъде засвидетелствана обич и признателност. Ще се разбере кой наистина държи на вас. Някой ще пролее сълза за нереалната си любов и стремежи, а друг ще бъде зарадван с подарък за заслуги. И като си направите равносметка вечерта, ще се окаже, че тъм където сте се старали повече по-малко ви е дадено, а където не сте показали голяма грижа ви заливат с обич. Но всичко ще е до време.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-5

Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес маските падат. Ще се разбере какви са проритетите ви. Ако заради работата загърбите семейните и приятелски задължения и срещи ще останете сами и ще трябва да давате обяснения. Ако предпочетете семейната сбирка и си тръгнете по-рано от работа ще имате неприятности с шефове и колеги. Дано успеете да намерите златната среда на този светъл празник. Родените в третата декада ще изживеят кризисни моменти и може да си навредят здравословно. Бъдете себе си и всичко ще е наред.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Силен ден за вас. Ще продадете непродаваемото, ще получите повишение или обещаните екстри. Ще парирате опитите да ви конкурират нелоялно. Бъдете максимално обективни и ще извадите късмет при преговори. Не си правете илюзии. Това, което ви се дава днес, утре трябва да се изработи и върне с лихвите. По някакъв начин ще се изхитрите и ще прехвърлите задълженията си на друг, а ползите ще оставите за себе си. Утре това няма да ви се случи и получи, така че не прекалявайте. Каквото посеете днес, това ще пожънете утре.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Бъдете максимално обективни, преценете докъде може да стигнете, от къде може да си позволите да отсъствате и къде са най-важните ви приоритети. Край с маскарада, който се влачи в живота ви от доста време. Ще се доберете до важни информации, които използвани правилно ще ви помогнат да коригирате пропуските, да живеете и работите по-спокойно и обезпечено. Каквото сте заработили в предните дни със старание или невнимание, това и ще получите. За утре планирайте самостоятелна работа.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на конфликти и скандали, на неприятни разкрития и разправии, които може да ви отровят празника. Не се нагърбвайте с допълнителни задачи. Старайте се да не влагате чувства и емоции на работното място и по възможност да се измъквате от ситуации, които имат тенденция да зациклят. Не си позволявайте да закъснеете тази вечер за семейната вечеря. Намерете майстор, не се занимавайте с поправки и ремонти, за които нямате нужната квалификация. Очертават се здравословни проблеми. Не вдигайте тежко.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4 З

драве-4

Водолей 21 януари – 19 февруари Ден на разкрития и вести, които ще ви помогнат да направите избор, да се откажете от това което ви вреди и да тръгнете към тези, които наистина ви ценят и обичат. Днес маските падат, време е да се откажем от приспиващата илюзия, че всичко е наред и няма защо да се борим за нещо по-добро в живота, работата и вързките. В утрешния ден ще влезете в открити битки и противопоставяне с тези, които днес не ви оценяват или закъсняват за празника, за който повече вие сте се постарали. Бъдете максимално отговорни към връзките си.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

Риби 20 февруари – 20 март

Днес ще ви направи впечатление това, на което в предните дни не сте обръщали внимание. Ще видите живота и отношенията си отстрани и ще разберете как другите оценяват действията ви в създалата се ситуация. Имате възможност да промените нещата с решение, което не се подлага на обсъждане. Откажете се от пасивното следване на нечии амбиции и житейски избор. В момента може да стъпите здраво на земята, да се окопаете на стабилна позиция и да преподпишете с допълнителни екстри договорите си.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

Честит Рожден Ден! Излизате от лична година еденица, която е изисквала и давала възможност да започнете нова работа, да се окопаете на нови позиции в бизнеса и в живота. В следващата година търсете нови партньори, привлечете доверени приятели, на които да се опрете. Навлизате в отлив. Ще се наложи да делите работа, пари и средства и да работите в екип за постигане на целите си. Родените днес ще работят с чуждите тайни, ще имат силни врагове и още по-силни приятли. На няколко пъти животът им ще започва от нулата и на ново място. Не им се препоръчват рискови спортове. Заченатите днес ще имат слабо здраве и проблеми в комуникациите. Ще имат грешна представа за възможностите си и ще се мислят за незаменими.

loading...

източник: Блиц

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван