Хороскопът за всяка зодия на топ астроложката Алена за 2017! Кои ще се къпят в щастие и кои ще са каръците?

Кои ще са щастливците на зодиака и кои каръците през 2017 г.? На кого ще се падне финансовият просперитет и портфейлът ще е пълен, кои ще си сменят работата и на кои се пада любовен рай през настъпващата година попитахме топастроложката Светлана Тилкова-Алена, която направи хороскоп специално за читателите на агенция ПИК:

 

 

ОВЕН

 

За родените в Овен 2017 година ще преминава през възход, промени, но и в срив и застой не защото вие го правите, а заради преумората и напрежението, съпътстващо промените. Стремите се към хармония в отношенията, но дали ще я постигнете, зависи от волята ви да не проявявате агресия и да не налагате мнението си по типичния за вас гласовит и напорист начин.

 
ТЕЛЕЦ

 

През 2017 година две са основните ви задачи – да намерите своето ново професионално поприще и да постигнете компромис в отношенията с вашите близки, които няма да ви простят безкрайната ви професионална заетост. Ще ви е невъзможно да премълчавате неудобните истини дори когато е нужно и ще си печелите врагове, които ще ви съпътстват в следващите девет години. Не прощавате предателствата.

 
БЛИЗНАЦИ

 

Предпазливост, концентрация, предвидливост и отлични приходи ще носи на родените в Близнаци 2017-а. Стремите се да избягвате необмислени промени, особено когато не са по ваше желание, но ще има месеци, в които ще се налага да ги предприемате. Не сте склонни да взимате прибързани решения, но ще се налага. Без трудности не може, но вие се справяте добре с всички предизвикателства. Звездите ви даряват чудесна година. Не я проваляйте!

 
РАК

 

През 2017 година сте впечатляващо общителни хора, но, уви, твърде зависими от средата, в която живеете и работите. Искате около вас да цари спокойствие и разбирателство, само дето в стремежа си да ги наложите, забравяте, че на околните не им е приятно да ги обсебвате. Винаги постигате компромис, ако попаднете в конфликтна ситуация.

 
ЛЪВ

 

Обсебващи, завладяващи, до досада напористи в отношенията си, амбицирани да побеждавате – такава ще е вашата 2017-а. През цялата година мечтаете за възход в професионалното си поприще. Имате го, ако не допускате импулсивни действия, не прекалявате с исканията си да получавате похвали, дори незаслужени, ако не ви хързулват лицемерни ласкатели.

 
ДЕВА

 

Годината ви поднася много предизвикателства и изпитания, но ви позволява успешни начинания и създаване на нови отношения. Без колебание ще се възползвате от предоставените Съдбовни възможности за себеизява и ще разчиствате пътя си от хората, които го блокират. Малко умереност ще ви донесе полза и ще ви помогне да не си печелите врагове.

 
ВЕЗНИ

 

За вас 2017-а е трудна и противоречива година. От една страна, сте подвластни на Съдбовно подчинение, за да се научите на такт, сговорчивост и търпение, което е различно от колебливост. От друга сте впечатляващо общителни…докато някой не ви ядоса дори с дреболия и се вижда другото ви лице. Крайно амбициозни сте, но често ви е трудно да преценявате правилно дали мечтаните начинания са по силите ви.

 
СКОРПИОН

 

През 2017 година се изявявате като умерени, постоянни и изключително издръжливи хора. Имате шанс да бъдете галеници на Съдбата и да вървите напред и нагоре. Не бива да допускате крайности в поведението си само защото имате енергия в излишък, за да си спестите опасността да бъдете обградени само с врагове. Притежавате заложби, които неочаквано ще разкриете, но дали ще се възползвате от тях, зависи само от вас.

 
СТРЕЛЕЦ

 

Вашата 2017 година е подвластна на категоричният ви отказ да правите каквито и да било компромиси по отношение на разбиранията си. Много чувствителни и страстни натури сте. Зареждате всички около себе си с увереност и топлота в отношенията. Ще се стремите да общувате, да сте сред хора не само защото се страхувате от самотата, а и за да намерите по-пълноценна изява на вашата същност.

 
КОЗИРОГ

 

През 2017 година правите впечатление на неспокойни хора, винаги устремени към интересна цел, към движение и разнообразие. Дошъл е моментът поне частично да се отърсите от своите предразсъдъци – трудна задача. През годината не се хвърляйте едновременно в много задачи, за да избегнете чести професионални разочарования и смяна на работата – доброволно или принудително.

 
ВОДОЛЕЙ

 

От първия ден на 2017 година както винаги сте независими до фанатизъм и се стремите с цената на всичко да отстоявате свободата си, ако имате усещането, че нещо или някой ви ограничава. Енергични и действащи хора сте. Не позволявате никаква намеса на обществените порядки в личния ви живот, той е ваша неприкосновена територия. Обичате да пътувате и да общувате. Предстои ви година на възход минаващ през много битки до заслужената победа.

 
РИБИ

 

През 2017 година ви привлича всичко странно и нетрадиционно. Изпаднете ли в беда, когато усетите липса на обич, сте склонни да се отдадете на траен порок, а някои от вас си го имат. Ако овладеете своята импулсивност, ще се справите с всички предизвикателства, които ви поднася животът в личен и професионален план. Иначе проблемите са сякаш непреодолими и ще ви превърнат в пасивен наблюдател на важни за вас ситуации.

 

loading...

Източник: Ретро

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван