Ученик разказа как го изн*силила брутално 53-годишната му учителка (СНИМКИ)

53-годишна учителка имала 2-годишна връзка със своя 15-годишен ученик. Интимните отношения между Дебора Лоу и младежът продължили от 2014 до 2016 г., но за тях станало ясно чак през 2017 г. Tогава преподавателката била арестувана, пише DailyStar.

Когато полицията започна да разпитва тийнейджъра дали случайно не е бил изн*силен, той заявил, че поради своята млада възраст не могъл да устои се*суално на учителката.
Фото: Daily Star

Тийнейджърът реши да разкаже какво се случило, когато бил едва 15-годишен. Според него всичко започнало с флирт, след което той и учителката си разменили телефонните номера. Тогава двамата правили се*с по телефона, но страстта се разпалила до такава степен, че тя го поканила в дома си.

„Тя ме посрещна с разкопчана блуза и от деколтето й можеше да се види голата й гърда. Отидохме да си легнем и се целунахме, а след това започна да прави се*с с мен“, споделя младежът.
Фото: Daily Star

Тогава Лоу помолила момчето да я хване за косата, а след това започнали страстен се*с. Учителката одрала с нокти момчето по гърби, като следите от кръв останали дори по леглото. На следващия ден момчето се почувствало неудобно и депресирано, но след това Лоу многократно провокира тийнейджъра да правят се*с в продължение на две години.

„Тогава бях на 15 години и бях много развълнуван и емоционален. Да правиш се*с с учител е мечта за всеки“, добавя той.
Фото: Daily Star

Девора Лоу бе осъдена за две основания: за съблазняване на непълнолетен и злоупотреба с доверие. Процесът по случая на изнасиления от 53-годишна учителка тийнейджър все още продължава, докато Лоу е в затвора.

Превод: БЛИЦ

loading...

източник: Блиц

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван