Това не трябваше да се разбира! Изплува покъртителната истина за развода на Венета Райкова и Тишо! Шок! Водещата е

Венета Райкова взриви социалната мрежа с новината за развода си

Вчера Венета Райкова сподели с приятелите си в социалната мрежа, че слага край на брака си с Тишо. Блондинката написа, че след 13 години съвместен живот като съпрузи, двамата се развеждат.

Журналистката направи и важно уточнение. Тя разкри, че в основата на драматичното развитие на събитията между нея и нейния съпруг, няма замесен трети човек.

Тв водещата поясни, че нито в нейния живот, нито в този на Тишо има друг човек.

Венета Райкова помоли единствено за разбиране и да бъде оставена на мира в името на благополучието и спокойствието на детето й.

Откакто направи публично достояние личната си драма, блондинката не отговаря на телефонни обаждания и телефонът й е изключен.

Но Хот арена успя да разкрие истинската причина за развода на известната водеща.

Пред приятели блондинката изтъкнала познатата до болка причина – двамата с Тишо установили, че не са един за друг. И пред тях Венета Райкова отказва да коментира каква е истинската причина за взетото от нея решение.

Изданието допълва, че журналистката се е решила да направи това разкритие в името на рейтинга на „Папараци“. Ако не беше водеща на светския таблоид, със сигурност би запазила в тайна случващото се в личния й живот.

Електронното издание разкри, че всъщност Венета Райкова е тази, която е поискала развод, а не Тишо. Според Хот арена, в живота на блондинката им друг мъж. Но едва ли това ще остане дълго в тайна и много скоро истината ще блесне в пълния си блясък, допълва изданието.

loading...

Медията отбелязва още, позовавайки се на „България днес“, че в последно време нещата между Тишо и Венета Райкова не се развивали никак добре. Двойката направила опит да спаси брака си и дори потърсила помощ от специалист.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван