ТОВА Е ИСТИНАТА! ЗАБРАВЕТЕ ЗА БРЪЧКИТЕ! БЪДЕТЕ ВЕЧНО МЛАДИ С ТАЙНАТА ТУРСКА РЕЦЕПТА НА ХАНЪМИТЕ!

Бръчките изчезват и без скъпа козметика, турска рецепта е доказала  своята ефективност през годините

Вижте как се премахват бръчките с една тайна рецепта на ханъмите. Станала хит в при южните ни комшии. Съставките са естествени и по джоба на всеки. Ефектът настъпва бързо след три, четири процедури.

Бръчките видимо изчезват след няколко процедури

За да приготвите чудодейното мазило са ви необходими следните продукти:

Три лъжички сода за хляб, една лъжичка мед, една лъжичка витамин Е (има го в аптеката), четвърт лъжичка канела и четири лъжички сметана или мляко.

Смесвате необходимите продукти докато се получи гъста смес. Ако ви се вижда рядка към сместа може да добавите още хлябна сода. Маската се налага върху предварително почистени лице и шия. Като се внимава да не се засягат зоните на очите и устата.

Оставяте я да изсъхне. Някъде след около 20 минути почиствате с мокър памук напоен с вода. Без да търкате прекалено много. След изплакване ще усетите как кожата ви е по опъната. А след няколко такива процедури, които се препоръчват два пъти в седмицата ще се учудите от невероятния резултат.

Тези, които имат чувствителна кожа трябва много да внимават. Някои от съставките не е изключено да предизвикат алергия. Особено внимавайте с меда и канелата. Ако желаете може да ги замените в рецептата с яйчен жълтък. И в двата случая тайната рецепта на ханъмите ще ви изненада с бързия си резултат, предават от електронната агенция  pik.bg.

loading...

Източник: bradva.bg

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван