Тези дребни детайли възбуждат мъжете до полуда

Дали ще запалиш искра, или ще направиш шоу с фойерверки, зависи само от теб. Съществуват няколко дребни детайли, които още повече възбуждат мъжете и правят се*са незабравим. Те са изключително прости и лесни за изпълнение, затова съветваме всяка дама да се възползва от тях. Гаранция, ще остане доволна!

Инициатива. Мъжете са ловци по природа, но пък егото им е свръх доволно, когато дамата от време на време стартира любовните ласки първа.

Спонтанност. Повечето мъже супер много се вълнуват от идеята за спонтанен се*с. Например в колата или пък да го събудите с френска любов. Много е сладко, когато е неочаквано. Със сигурност ще забележите колко по-първичен, но и страстен ще бъде той.

Аромат. Нежността и приятният аромат на женската кожа винаги ще действа възбуждащо на мъжете. При това и оставя спомени, при мисълта за които той дълго време ще усеща сладка тръпка ниско в корема.

Контрасти. Емоционални – например скарали сте се, сърдита сте му, той очаква цупене с дни, а изведнъж му разкопчавате ризата и започвате да го целувате страстно. Физически – смяната на интимните ласки от динамични към сластни и бавни и обратното също много се харесва на мъжете. Само не прекалявайте с честотата на промените и не ги правете, когато той е непосредствено преди ор*азъм.

Желание. Каквото и да правите, както и да го правите, никога няма да има пълен ефект, ако желанието ви за се*с не си личи! То е нещото, което пали и най-дълбоките мъжки страсти. Да вижда, че ви доставя огромно удоволствие и че го желаете с цялото си същество. Това е ключът към мъжката наслада.

loading...

източник: ПИК

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван