Тарашената килия в пловдивския затвор е на серийния убиец Людовик Толумов, вижте за какво страшилище става въпрос!

В претърсваната днес 80-ата килия в пловдивския затвор лежи осъденият до живот сериен убиец Людовик Толумов, научи БЛИЦ от свои източници. Кръвожадният престъпник обаче няма нищо общо с откритите в килията наркотици.

Както БЛИЦ съобщи, с тях алъш-вериш е правел параджията на зандана – 40-годишният Борис. Людовик Толумов и съкилийниците му са били изведени навън, изнесени са легла, вещи, къртени са дъски от пода в дирене на дрогата.

Намерени са между 30 и 40 грама марихуана. БЛИЦ научи, че дрогата е намерена в джоба на Борис. Той обаче отрекъл да е негова и казал, че е на Росен Водопроводчика – затворник, който лежи в друга килия.

Сега ще бъдат направени експертизи и вероятно Борис ще бъде вкаран в карцера, уточниха пред БЛИЦ източници от разследването.

Иначе Людовик Толумов, който издаде книга от зандана, се кани да пише втора такава.

БЛИЦ припомня, че той бе осъден на доживотен затвор заради няколко убийства, изнасилвания и грабежи заедно със съучастника си Иван Сладкото. Двамата са от пловдивското село Дуванлий, познавали се от деца. Престъпният тандем е действал дълго време и е вършел кървавите си престъпления, преди да бъде заловен Людовик. Преди ареста му Сладкото мистериозно изчезва. Разследващите установяват, че Людовик е убил и приятеля си от страх да не го издаде.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

loading...

източник: Блиц

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван