Таксиджия изн*сили два пъти клиентка, изхвърли я на пътя, но се случи нещо невероятно

Жителка на руския град Санкт Петербург твърди, че шофьор на такси два пъти я е изн*силил, заплашвайки я с бокс. При това тя няма претенции към него в качеството му на транспортен специалист.

В полицията на Санкт Петербург бе получен сигнал от местна жителка, която се оплака, че е била изн*силена от таксиметров шофьор. В сигнала се разказва, че жената се връщала в града от селището Новоселие. Пристигналият с автомобил KIA Rio бакшиш, се държал доста невъзпитано: той помолил клиентката да промени поръчката си, казвайки, че не иска да плаща процент на компанията от своята печалба. Жената обаче се съгласила и седнала в колата му.

След това на път към северната столица на Русия таксиджията два пъти спирал колата, изваждал бокс и, заплашвайки с насилие, изнасилвал своята клиентка. Първо, това станало в района „Заневски мост“, а след това на Мурманско шосе. След изн*силванията обаче таксиджията продължавал пътуването, все едно, че нищо не се е случило.

Междувременно пострадалата успяла незабелязано да извади телефона си и да се обади в полицията. Забелязвайки това, бакшишът се ядосал и изхвърлил жената от колата си в района на метростанция „Проспект Болшевиков“. Впрочем, след няколко минути таксиметровият шофьор се върнал и предложил на жената да я закара до вкъщи. Пътничката с учудване се съгласила и позволила на нейния насилник да я закара до дома ѝ.

Във връзка с инцидента е започнато разследване.

loading...

източник: Блиц