Служител на италиански хотел сложи приспивателно в питието на туристка, изн*сили я в басейна, после ѝ се изредиха още 12!

Жертвата на ужасяващо насилие стана британска туристка в Италия. Според данните, събрани от властите, 50-годишната жена е била изнасилена от най-малко 12 души, много от които са работили в хотела, където отседнала.

Инцидентът се случи в последния ден на почивка в Соренто през октомври 2016 г. и предизвика раздразнение в местната общност, след като се състоя в добре познат хотел. Разследванията на властите са продължили няколко месеца и пет от извършителите са арестувани, чийто процес скоро ще започне.

Другите седем души, които са участвали в изн*силването, остават неизвестни на властите, като техните съучастници все още ги покриват, неясно по каква причина. Съгласно документите в преписката служител, работещ в бара, сложил приспивателно в напитката на жената. После я отвел до близкия изоставен басейн и я изн*силил. После я завел в стаята си, където чакали негови колеги и други авери, и я изн*силили групово.

loading...

източник: Блиц

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван