С*кси и влиятелни: Вижте най-красивите жени-политички по света! (СНИМКИ)

Секс и политика винаги са били свързани, но не и по този начин, пише Тоска.мк. Тези жени са много успешни политички, но това не им пречи и да бъдат секси! Ето някои от най-красивите жени в политиката: 1. Мара Карфаня – Италия

Преди тя е била топлес модел и танцьорка, но след това се превърна в консервативна политичка. Карфаня днес е министър на равноправието, а много от медиите в страната й често припомнят нейното минало като модел и теливизионна водеща. Наричат я „Mara La Bella“ (Хубавата Мара). Предишният италиански премиер Силвио Берлускони имал определени симпатии към нея и дори веднъж й казал, че би се оженил за нея, ако вече не бил женен.

2. Ева Каили – Гърция Бившата телевизионна водеща е в гръцкия парламент от 2007 г. насам и има статут на „най-известен парламентарист“ в Гърция.

3. Ана-Мария Галоян – Естония Тази хубавица води естонската проевропейска партия. Тя е една от най-важните жени в Естония, а наскоро беше обвинена в злоупотреба с публични средства и харчене на колосални суми за козметика. Какъв бил нейният отговор? Позирала топлес в „Плейбой“.

4. Вера Лишка – Австрия Вера Лишка преди се занимавала професионално с плуване, а през 1996 г. участвала за националния отбор на Летните олимпийски игри в Атланта. Има златен медал от Европейско първенство.

5. Сетрида Геагеа – Ливан Една от най-известните жени политички в Ливан има репутация не само заради красотата си, но и заради клевета, свързана със сирийската доминация, от която излезе чиста. Нейният съпруг Сами Джейдж бе освободен от затвора след 11-годишен престой през 2005 г.

 

 

 

 

loading...

източник:Блиц

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван