Раковите клетки просто не се образуват, ако човек постоянно ползва това!

Всеки клон на медицинската индустрия е изграден с големи пари. Ежегодно се провеждат конференции и симпозиуми, които събират учени от цял ​​свят. Държавите отделят средства в размер на няколко милиона долара за развитието на медицината . Има десетки и стотици благотворителни организации, които провеждат арт събития и търгове за набиране на средства.

Нови лекарства се появяват всеки месец, преди да преминат през няколко нива на токсичност. Зад всичко това има една единствена истина. Ако в крайна сметка се открият ефективни лекарства, всички тези хора ще загубят работата си. Значението на конференциите и конвенциите, разработките и проектите ще бъде загубено. Хората могат да бъдат излекувани.

Каквото и да е лекарство, което ви предлагат, то е предназначено за временно подобряване или за относително поддържане на здравето . Беше ли по-добро и по-надеждно от природните лекарства в борбата срещу болестите. Може би някой ден ще се появят, но сега няма друга алтернатива на химическото лечение.

Витамин В17

Разбира се, никой не е отменил здравословния скептицизъм. Винаги изглежда, че естественото лекарство е твърде слабо, за да се справи със сериозна болест. Можете да пиете билков чай ​​и да подобрите здравето си за настинки, но е малко вероятно да лекувате онкологични проблеми.

И тук не е така! Всъщност в природата има всичко необходимо за здравето и дълголетието на човек . Ако той не се намесва и не подкопава постоянно здравето си сам, той ще може да живее до крайна старост, силен, щастлив и уверен в способностите си. И никой, освен самият той, няма да бъде печеливш.

За ядките от кайсия, както и ябълка, слива и праскова е известно дълго време. Разговаря се за опасностите и ползите за костилките, твърдят, че съдържат цианид и неговите съединения (цианиди). Да, наистина има цианид в ядрото на костилките. Това е цианидът, отговорен за горчивия вкус на тези зърна. Но се съдържа в свързана форма и е част от вещество, наречено амигдалин.

Амигдалинът може условно да се раздели на четири компонента. Това са всъщност цианид, бензалдехид и две глюкозни молекули. Първите две вещества са несъмнено отровни. Но в здраво тяло, в здравите тъкани те не се разпадат. Те просто се отделят от тялото заедно с урината – преминават през тъканите транзит. Но в тъканите на раковите тумори амигдалинът се разпада на компоненти, цианид и бензалдехид се освобождават.

Оказва се, че засегнатата тъкан е изложена на токсични ефекти от тези вещества. Злокачествените клетки умират и туморът се разпада отвътре. Звучи фантастично, но въпреки това глюкозата в този случай действа като стръв. Ранните тъкани се хранят чрез ферментацията на глюкоза. Процесът на ферментация се осъществява под въздействието на ензима бета-глюкозидаза.

Бета-глюкозидазата всъщност отваря амигдалина, освобождавайки токсичните вещества във вражеската клетка. Оказва се, че има някаква вътрешна химиотерапия с абсолютно естествен произход. Предимствата на амигдалините са неоспорими – не увреждат здравите клетки, но в същото време унищожават злокачествените клетки, като по този начин пречистват тялото.

Защо фармакологичните компании мълчат за ползите от амигдалина? Говорихме за това в самото начало. Не е полезно за всеки само да лекува хората, полезно е да ги излекува. Докато човек е жив, той се придържа към най-призрачната възможност. Пациентът ще бъде подложен на медицински курсове, ще бъде облъчен и шепи да погълне най-невероятните капсули и хапчета, ако му бъде обещано, че ще продължи живота си още един месец.

Откриха амигдалина отдавна, още през 1952 г. След това се пречисти, прахообразната форма беше направена, а след това капсулите. Всичко беше готово за лабораторни тестове , които също преминаха амигдалините. Има още няколко имена. Един от тях е лаетрил , другият е B17 . Създателят на лекарството Ернст Креб откри, че свойствата на амигдалина са много близки до свойствата на витамините от вида B. Тъй като имаше само 16 известни по това време, амигдалинът получи 17-ия сериен номер.

В допълнение към стандартните лабораторни тестове върху животни, Ернст се опита с лаетрила да убеди обществеността за неговата безопасност. През 1971 г.

употребата на лаетрил е била забранена след тестване в Института по наука „Слоан Кетеринг“, а самото лекарство е класифицирано. Ернст не прие това състояние и призова за помощ журналистът Едуард Грифин. В същото време представителят на института, д-р Ралф Мос, се противопостави на забраната на лаетрил.

 

Д-р Мос твърди, че резултатите от тестовете, довели до забрана на лекарството, са били подправени и като потвърждение на думите му той е прекратил договора с нечестната институция. Впоследствие Ернст Креб написал книгата „Живот без рак“, която подробно описва ефекта на амигдалина върху тялото, вредата от химиотерапията и необходимостта от преминаване към естествени методи на лечение.

 

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

Забрана за лечение с витамини е невъзможна. Сега се произвежда в Мексико. Има качествени аналози в Русия и Украйна. Съществуват методи, за които можете да кандидатствате за лечение, и не е нужно да прибягвате до отравяне на вече отслабен организъм. Има шансове, просто трябва да можете да ги използвате правилно. Споделете тази полезна информация с приятелите си. Може би някой ще намери в него надеждата за възстановяване.

loading...

Източник: lifebg.net

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван