Прочетете и погледнете дланта си- ще разберете много за брака си

Вярва се, че с гледането на ръка човек може да предскаже цялото си бъдеще. Специалистите по хиромантия добавят и че върху ръцете ни е описан и бъдещият ни брачен съюз.

Тайният метод за изучаване на чужди езици. Агенти на ФБР използват този метод.
Эрнст: „Я уволил Малахова из-за выпуска о больных суставах… „
Эрнст: „Я выпер Малахова с шоу за этот выпуск про суставы…“
Тарасова: „Я похудела с 93 до 60 кг лишь за месяц! Утром я капала на язык…
ЕФЕКТИВЕН способ за отслабване! След ядене трябва да направите..
Тайната на изцеление от псориазиз. Това помага на 93 % от хората!

Линията на брака, за хората, които я имат, е хоризонтална линия под малкия пръст. Случва се и тази линия да е повече от една. Трябва да се гледат линиите на лявата ръка.

Ако откриете повече от една линия, най-дългата от тях показва съюза с партньора ви, като този съюз не е задължително да бъде узаконен с документи или църковна церемония. Той е по-скоро стабилната и дълга връзка, която имаме с един човек.

Така при човек без линия на брака не означава непременно, че сватба няма да има. Споредхиромантията такава личност е със студен характер и трудно изгражда духовна и емоционална връзка с друг човек.

Когато ясните линии на брака са 3 или повече, означава, че този човек силно се интересува от противоположния пол и има желание да се обвърже. Такива хора обаче са и по-взискателни към бъдещата си половинка.

Разположението на основната линия показва кога ще срещнете бъдещия си партньор. Тъй като тази линия се намира между кутрето и линията на сърцето, близостта ѝ до едното или другото свидетелства за възрастта, на която ще срещнем точната половинка.

Хиромантия
Ако линията на брака е по-близо до линията на сърцето, ще срещнем сродната си душа до 20-та си година. Ако е по средата – между кутрето и линията на сърцето, възрастта, в която ще срещнем партньора, е между 25-35 години, а ако е по-близо до малкия пръст, ще срещнем подходящ партньор след 35-та година.

Колкото по-ясно е изразена линията на брака, толкова по-щастлив ще бъде той. Ако имате звезда в сектора на брака, ще се радвате на силен интерес от противоположния пол.

Когато линията е извита нагоре, означава че ще намерите идеалния партньор за себе си. Линия на брака, извита надолу, показва, че ще останете вдовец, а линия, завършваща с разклонения, предсказва развод.

Ако над линията на брака се вижда втора тънка линия, това означава, че ще имате любовник.

loading...

Източник:belady.bg

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван