Преслава се пусна гореща и полугола от екзотично място, а СНИМКАТА издаде голяма мистерия, витаеща около нея

Преслава реши да започне Новата година със заслужена ваканция на екзотично място. Певицата направи съпричастни и своите последователи с лайв-включване от Тайланд в официалните си профили във Facebook и Instagram, пише planeta.tv. 

То предизвика изключителен интерес, а участниците бяха многобройни. Ето, че и първата снимка на Преслава от Пукет е факт. По традиция изпълнителката не пропуска да сподели със своите почитатели по една хубава мисъл с красиво послание:

“Животът не е това , което си изживял, а това, което ти предстои. Дори когато си мислиш , че си видял всичко!”

Звездата на телевизия “Планета” може спокойно да се наслаждава на своята ваканция, защото актуалният й хит, “Не се изтриваш”, се радва на голям интерес. За два месеца видеоклипът е видян над 10 милиона пъти в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube. Върху този проект Преслава работи с композитора Даниел Ганев, текстопистките Анастасия Мавродиева и Петя Радева, и режисьора Георги Марков.

На кадъра, пуснат от певицата, ясно личи, че за крехкото й телосложение, коремчето й е малко по-голямо от нормалното за нея. Това ясно подсказва, че спекулациите, че е бременна, ще се окажат чиста истина.

loading...

източник: Блиц

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван