Палава учителка вилнее на бал в Харманли, друса кючеци, правят й стриптийз (СНИМКИ/ВИДЕО)

Начална учителка от Симеоновград шокира на връх 24 май абитуриентите от Харманли и Симеоновград. Случката се разигра в ресторант Приказките.

В разгара на купона, 58-годишната учителка от СУ „Св.Климент Охридски” става звездата на дансинга, а за мръсните танци и помага младеж, който дори прави стриптийз, пише haskovo.live. Хвърлят се салфетки, лази се по дансинга, полата палаво се вдига до кота- бикини…

Това са само част от изпълненията на учителката, снимани и пуснати във фейсбук от абитуриенти. Клипът с мръсните танци бе публикуван на профила на зрелостник от Харманли и след разговор с директора на училището- изтрит. Учителката от видеото, която във фейсбук коментират като “палавата даскалица” е Дарина Димова.

Тя е възпитател в начален курс в училището в Симеоновград. Започнала е работа в началото на тази учебна година. След публикуването на клипа днес, тя е извикана от директора на училището за обяснение.

Пред ръководството заявила, че се срамува от постъпката си и че вероятно е прекалила с алкохола, след което си е подала молбата за напускане. На бала Дарина Димова не е била поканена.

В ресторанта е била като гост, на свободна консумация. Младежът от клипа, също според абитуриентите, не е техен съученик, а гост на свободна консумация. Случаят е докладван и на РУО- Хасково.

loading...

Източник: https://www.blitz.bg/