Още в древен Китай са знаели, че тази билка е мечът на Майката Природа! Най-ефикасната борба срещу рак, лечението трае само 16 часа!

Съществува билка, която води успешна борба с коварния рак. Познаваме я като сладък пелин, наречена още Artemisia Annua или Sweet wormwood. Още в Древен Китай билкарите са знаели, че растението води успешна борба с рака само за 16 часа.

До момента учените са открили, че тя убива раковите клетки, които са атакували женските гърди. В момента се правят изследвания дали не може да убива рак и от другите човешки органи, защото знаем, че ракът може да разруши всяка една твърда или мека тъкан в човешкото тяло.

От билката сладък пелин се добива артемизинин. Артемизининът е уникално вещество. Когато попадне в тялото на човека, то обследва клетките и унищожава само заразените с рак, но не вреди на здравите. Една истинска антивирусна програма.

Важна особеност на чудната билка сладък пелин е, че нейната ефективност се повишава с помощта на желязо.

loading...

Ако се приема самостоятелно, нейната ефективност достига до 28 процента. В комбинация с желязо обаче ефективността от нейното действие се повишава до 98 процента, пише retro.bg.

източник: bradva.bg

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван