НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ! Звездите оплетени в уникални конспирации – Кейти Пери била отвлечена като дете, Стиви Уондър не бил сляп (СНИМКИ)

дна от най-добрите и същевременно най-лошите страни на интернет пространството е, че всеки може да пише каквото и когато си поиска. Лесно е да си представим защо около знаменитостите има толкова много конспиративни теории – те винаги са в центъра на вниманието и обикновено освен публичния си живот, имат много дълбоко заровени тайни, в които хората се ровят непрестанно, пише „Искам да знам“. За следващите теории няма налични доказателства за това дали са истина или не, но някои определено са забавни, а за други е възможно наистина да се замислим…

Кейти Пери всъщност е Джон Бенет Рамзи, чието убийство остава неразрешено

Според теорията, Джонбенет, която е убита на 6-годишна възраст през 1996 година, всъщност не е загинала. Вместо това, смъртта й е фалшифицирана, а по-късно тя се превръща в една от най-популярните поп изпълнителки на световната сцена. Теорията е предложена от Дейв Джонсън, чието хоби е да качва клипове в социалните мрежи. Освен теорията за Кейти Пери, той предполага, че Мишел Обама всъщност е мъж, Луната е холограма, а Ане Франк е американската авторка Франсин Проус.

Стивън Кинг е убил Джон Ленън

Според тази теория Джон Ленън не е бил убит от Марк Чапман през 1980 година, а от Стивън Кинг. Идеята е предложена от Стив Лайтфут  от Флорида. Идеята става доста популярна, особено след като той свиква официална среща, за да я коментира. Полицията го извежда от събитието. Според Лайтфут Стивън Кинг е убил Джон Ленън, защото и без това приличал на истинския убиец Чапман. Той твърди още, че Кинг е имал разрешението на Ричард Никсън и Роналд Рейгън, които били подразнени от действията на музиканта.

Бионсе не е била бременна, а дъщеря й Блу Айви е родена чрез сурогатна майка

Това, което кара хората да мислят, че теорията е вярна, е появата на Бионсе за интервю в предаването „Sunday Light”. Когато сяда на дивана, коремът на Бионсе се свива по необичаен начин, което зрителите описват като „невъзможно, ако си бременна жена“. Според „New York Daily News“ Бионсе и Джей Зи са платили 1,3 млн. долара на болницата, за да остане „раждането в тайна“. Бионсе от своя страна споделя, че това е „най-абсурдното нещо“, което е чувала за себе си.

Илюминати убиват Еминем

След албума си от 2004 г. “Encore”, Еминем прави 5-годишна пауза от музиката, след което изведнъж издава следващия си албум „Relapse”. Защо се е бавил толкова време? Еминем споделя, че причината са наркотоците,  които му попречили да пише текстове. Според конспиративните теоретици обаче, илюминати убиват Еминем в автомобилна катастрофа, след което го заменят с негов двойник, което според тях обяснява защо гласът на изпълнителя звучи малко по-различно в следващите му песни.

Режисьорът Стенли Кубрик помогнал на НАСА за режисирането на кацането на Луната

Теорията, че хората всъщност не са кацали на Луната е доста популярна. Някои конспиративни теоретици смятат, че режисьорът Стенли Кубрик сам подсказва, че кацането е измама с филма си „2001:А Space Odyssey”, който излиза година след кацането на Луната. В едно свое интервю Кубрик казва, че „2001:А Space Odyssey” е била много амбициозна продукция, но не можем да отречем, че фалшифицирането на кацането на Луната също е амбизиозно начинание.

Стиви Уондър не е незрящ

Това, което всички знаем за Стиви Уондър е, че той е брилянтен музикант и е незрящ. Но според някои конспиративни теоретици Уондър прави умее да прави неща, както само човек, който вижда. Като доказателство за твърденията си те излагат факта, че веднъж Стиви Уондър успява да улови един микрофон, точно преди да падне, както и че обичал да играе баскетбол.

loading...

Източник: ПИК

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван