Нови умопомрачителни разкрития за убийството на бизнесмена Венцислав Младенов! Умрял е в адски мъки!

45-годишният столичен бизнесмен Венцислав Младенов е бил убит по особено жесток начин на 21 март. Той е бил пребит до смърт от Севдалин Буюклиев и сина му Марин

Това съобщи на пресконференция окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.
По думите му, на 25 март близките на Младенов са подали сигнал, че той е изчезнал, телефонът му е изключен и нямат връзка с него, след което бизнесменът е бил обявен за издирване от столичното Девето РПУ.

Криминалистите са установили, че за последно Венцислав Младенов е бил видян в компанията на съдружниците си – 47-годишния Севдалин Буюклиев и 26-годишния му син Марин, в крайпътно заведение в село Нареченски бани.

„В следобедните часове – около 17 часа на 21 март, е възникнал скандал за пари в заведението в село Нареченски бани, стопанисвано от тримата. Кавгата е била между Севдалин Буюклиев и Венцислав Младенов. Между тях е започнал ръкопашен бой, към който се присъединява и синът“, обясни прокурор Попов.

По думите му, Венцислав Младенов е бил повален на земята от бащата и сина с удари в главата и тялото. Той е бил почти в безпомощно състояние, но е давал признаци на живот, когато Буюклиеви са го изтеглили в съседно помещение. Там единият му е държал краката, докато другият му е нанасял удари с твърд предмет по главата. На Младенов са били причинени 3 тежки черепно- мозъчни травми и той е издъхнал.

„За да заличат следите, главата на жертвата първо е била увита с найлонова торба, завързана с въже на шията. След това убийците са увили тялото в завеса от заведението и отново са го завързали с въже, а накрая са използвали и найлон“, разказа Румен Попов.

Трупът е бил пъхнат в пластмасов бидон, към който е бил привързан с въже метален капак от шахта. След това бащата и синът са натоварили бидона с трупа в кола и са го хвърлили в река Чепеларска на около 5 километра от Нареченски бани.

„По тялото няма прорезни рани“, допълни окръжният прокурор на Пловдив.

Трупът е открит от полицията на 26 март. В двора на заведението пък е намерена камера, която е запечатала жестокото убийство на Венцислав Младенов. Тя е била свалена от стената вътре в ресторанта и е била захвърлена от убийците. Освен това е установено, че бащата и синът са се опитали да изгорят дрехите си, които са били напоени с кръвта на убития бизнесмен.

„Късно снощи е извършен следствен експеримент и са назначени множество експертизи. Мотивът за убийството е неуредени търговски взаимоотношения“, каза още Румен Попов.

Севдалин и Марин Буюклиеви са задържани за 72 часа и са им повдигнати обвинения за умишлено убийство. Ако бъдат признати за виновни, те могат да получат от 10 до 20 години затвор.

loading...

Според фейсбук страницата му Венцислав Младенов е завършил психология в Югозападния университет „Неофит Рилски“, а след това магистратура „Клинична и консултативна психология“ във Великотърновския университет. В Търговския регистър фигурира като президент на фирмата „Бастър Бестър“ ЕООД.

източник: bradva.bg

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван