Най-добрият съвет на брака от разведен мъж-Влюбвайте се отново и отново в жена си, ухажвайте я …

Във време, когато едва около половината от браковете преживяват изпитанието на времето, важно е да бъдете изключително внимателни за това къде получавате съвет от вашите отношения.

Между таблоидните списания, които искат да ви продадат фалшиви съвети за запознанства, за да спечелят някой лев, а дори и добрия приятел, който просто иска най-доброто за вас, но може би не знае какво говори, ще ви дадат лоши съвети за брака!

Така че може да изглежда безпристрастно, че някои от най-честните и практически съвети относно брака могат да дойдат от някой, който всъщност не е  успял  . Един разведен човек сега говори за най-важните неща, които е научил от първия си брак, който се разпада …

Още в деня, в който разводът стана официален, Джералд Роджърс , автор и мотивационен говорител, седна на компютъра си и сподели снимка за сватбения ден и сърдечно послание за това, което научи за поддържането на брак щастлив и здрав (сега е щастливо женен за Криста Rogers).

 – Очевидно не съм експерт по отношенията. Но има нещо за развода ми, който се финализира тази седмица, което ми дава перспектива за неща, които бих искал да направя различно … След като загубих една жена, която обичах, и брак от почти 16 години, ето съветите, които бих искал да имам …

1) Никога не спирайте да ухажвате.  Никога не спирайте да се срещате. НИКОГА НИКОГА НИКОГА не приемайте тази  жена за даденост. Когато я помолихте да се омъжи за вас, вие обещахте да бъдете този човек, който би дал СЪРЦЕТО си, за да я защити. Това е най-важното и свещено съкровище, с което някога ще ви бъде поверено. Тя ви избра. Никога не забравяйте това.

2) ЗАЩИТЕТЕ СВОЕТО СЪРЦЕ . Точно както сте се ангажирали да сте защитник на сърцето си, трябва да пазите себе си със същата бдителност. Обичайте себе си пълно, обичайте света открито, но в сърцето ви има специално място, където никой не трябва да влиза, освен за жена ви. Съхранявайте това пространство винаги готови да я приемете, да я каните и тя да отказва да влезете там.

3) Влюбвайте се отново и отново и отново. Вие непрекъснато ще се изменяте. Не сте същите хора, които сте били, когато сте се оженили, и след пет години няма да сте един и същ човек, който сте днес. Промяната ще дойде и в това трябва да избирате всеки ден. Тя не трябва да остава с вас и ако не се погрижите за сърцето й, тя може да даде това сърце на някой друг или да ви запечата напълно, и никога няма да можете да го върнете. Винаги се борете, за да спечелите любовта й, както правите, когато я ухажвате.

4) Винаги вижте най-доброто в нея.  Фокусирайте се само върху това, което обичате. Това, върху което се фокусирате, ще се разшири. Ако се съсредоточите върху това, което ви е заблудило, всичко, което ще видите, е причината да бъдете заблуден. Ако се съсредоточите върху това, което обичате, не можете да помогнете, а да бъдете погълнати от любовта. Фокусирайте се върху точката, в която вече не можете да видите нищо освен любовта и вие без съмнение знаете, че сте най-щастливият човек на земята, за да имате тази жена като съпруга.

5) Не е ваша работа,  да я променяте, или да я нагласяте … вашата работа е да я обичате, тъй като тя не очаква да се промени. И ако се промени, обичайте това, което става, независимо дали го харесвате, или не.

6) Носете пълна отговорност за собствените си емоции:  Не е работа на жена ви да ви прави щастливи и не може да ви натъжава. Вие сте отговорни за намирането на собственото си щастие и чрез това радостта ви ще се пренесе във вашата връзка и вашата любов.

7) Никога не я обвинявайте, ако се разочаровате или ядосате, само защото тя предизвиква нещо вътре във вас . Това са ваши емоции и ваша отговорност. Когато почувствате, че тези чувства отнемат време, за да се представят и да погледнат вътре, да разберат какво е вътре във вас, които искате да бъдете изцелени. Бяхте привлечени от тази жена, защото тя беше най-подходящият човек, за да задейства всичките ви детски рани по най-болезнен начин, за да можете да ги излекувате … когато се излекувате, вече няма да бъдете същите и ще се чудите, защо някога сте били.

8) Позволете на вашата жена да бъде сама. Когато тя е тъжна или разстроена, не е ваша работа да се опитвате да я развеселите, вашата работа е да подържите ръката й и да й кажете, че всичко ще е наред. Нека знае, че я чувате, и че тя е важна и че вие ​​сте онзи стълб, на който тя винаги може да се опре.

Женският дух е за промяна и емоция и като буря нейните емоции ще се търкалят и излизат, и докато оставате силни и безразсъдни, тя ще ви повярва и ще отвори душата си… Застанете тук, бъдете силни и я уведомете, че няма да ходите никъде. Слушайте това, което тя наистина казва зад думите и емоциите.

9) Бъдете глупави … не се взимайте толкова сериозно. Смейте се. И я разсмивайте. Смехът прави всичко останало по-лесно.

10) ИЗПЪЛВАЙТЕ СЪРЦАТА СИ ВСЕКИ ДЕН ... научете нейния любовен език и специфичните начини, по които тя се чувства важна и ЗНАЧИМА. Помолете я да създаде списък с 10 неща, които я карат да се чувства обичана и запомнете тези неща, за да ги превърнете в приоритет всеки ден, за да я накарате да се почувства като кралица.

11) ДАЙТЕ й не само вашето време, но и вашето внимание, вниманието и душата ви. Правете каквото е необходимо, за да изчистите главата си, така че когато сте с нея, вие сте себе си. Отнасяйте се с нея, както бихте направили с вашия най-ценен клиент.

12) Гледайте я сексуално , за да я пренесете в силата на вашето мъжко присъствие, да я почувствате и да я изпълните със силата си, да проникнете в най-дълбоките нива на душата й. Нека тя да се стопи в женствената си мекота, тъй като тя знае, че може да ви се довери напълно.

loading...

Цялата статия може да прочетете ТУК

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван