Мутреса блъсна полицай и вози втори на капака на автомобила си. След това написа: „Аз съм звезда… Сърцето ми е океан от любов!“ (ВИДЕО)

Нарушителка в неадекватно състояние блъсна двама полицаи и после коментира, че не й е жал за тях, пишат украинските медии. в Лвов 26-годишната Елнара Абиева, спомената като съпруга на местен богаташ, била спряна, тъй като се движила с пежото си върху трамвайната линия и в насрещното. Шофьорката отказала да представи документи, но полицаите забелязали у нея признаци на наркотично опиянение.

ВИДЕО ТУК

След това тя рязко потеглила. Първо ударила единия полицай, след това извила волана и блъснала другия.

Отгоре на всичко карала половин километър с втория полицай на капака, след това го изхвърлила и с голяма скорост се изнесла от мястото на произшествието. Второто ченге било хоспитализирано със счупена ръка.

„Да ми е жал за куките? Не, мен ме е жал само за децата, които боледуват… Аз съм звезда, в сърцето ми е океан от любов, където няма място за злото,“ написа по-късно тя в Инстаграм.

Абиева написа също така, че тя „не е богаташка, а обикновено момиче, което просто може да си позволи да плаща глоби за пътни нарушения.“
lvov2

lvov3

Според украинските медии тя до този момент е на свобода.

Превод: БЛИЦ

loading...

източник: Блиц

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван