Миглена Ангелова заплетена в грозна схема, водещата е в центъра на подла измама!

Миглена Ангелова отново се превърна в център на коментарите, но този път без да е направила абсолютно нищо. От последните две седмици насам мрежата буквално прелива с предложения за продукти за отслабване, които тв водещата уж лично и грижливо препоръчва. Но като много други родни практики и тази се оказа обвита в тотална измама!

Няколко сайта в мрежата упорито лансират думи, които тв водещата никога не е изричала, а на тяхна база – и продукти, за които Ангелова дори не е и чувала. Да не говорим, че не би и ползвала! Нищо, че се продават от „нейно име”! Върхът на наглостта се съдържа и във факта, че във въпросните статии, освен името, се злоупотребява и с много снимки на тв водещата – и от периода, в който работеше в ТВ7, и от по-ранните в bTV и Нова тв.

В едно от заглавията на измамната статия се казва, че това е „Неизмислената история за загуби на тегло на Миглена Ангелова с 15 кг”, а в текста отдолу, пълен с всевъзможни детайли,   е публикувано въображаемо интервю с журналистката   в което тя „споделя” през какви перипетии в хранителните си режими е преминала, за да се радва на стройната си фигура.

„Говори” за изгаряне на калории, мазнини и сантиметри от талията… И щеше да е забавно, ако нямаше рибки, клъвнали на тази въдица! Уви! Оказа се, че много хора са се подлъгали по статиите. Десетки хора упорито подпитват приятели и познати какъв е този вълшебен чай, с който Миглена Ангелова е успяла да стопи толкова излишни килограми от фигурата си.

„Бях впечатлена и поисках да си го поръчам, защото мислех, че това е чаят, с който отслабва Миглена, но разбрах, че това е измама. Потресена съм!”, гласи една от жените, подвели се по лъжливия текст в интернет. Самата Миглена Ангелова пък само ефектно се усмихва на порочната практика, може би защото това не само че не е първият път, в който злоупотребяват с името й, а и едва ли ще е и последният.

А истинската тайна на стройната й фигура се крие в системни и упорити тренировки в домашни условия. И при участието си във „ВИП брадър” миналата година видяхме колко завидно постоянна е Мадам „Искрено и лично” в правенето на аеробика и йога. Нещо повече – Миглена Ангелова   не посещава фитнес зала, нито разчита на фитнес инструктор   чиито съвети да следва, за да се радва на безупречен външен вид.

От години е изградила собствена система, която задължително включва много ходене пеша, което в нейния случай, покрай десетките работни срещи през деня, изглежда като детска игра – качествено и неусетно. А резултатите са повече от видими!

авторАнелия ПОПОВА

loading...

Източник: https://www.blitz.bg/

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван