Майка откри дъщеря си в сайт за проститутки, ето какво се случи после

Майка описва ужасяващ и драматичен момент, в който вижда снимка на 13-годишната си дъщеря в сайт за проститутки.

Дъщерята на Кубаики Прайд от Атланта изчезва и 9 месеца по-късно майка й вижда снимката й на уебсайта на ескортната услуга Backpage.com.

Нейната шокираша изповед беше разказана в документален филм, който ще бъде показан на Netflix за възпитание на тийнейджърите и техните родители.

Една вечер 13-годишно момиче отишло на парти по случай на края на учебната година. Вечерта тя срещнала жена, която твърдяла, че иска да я откара вкъщи. Както се оказва накрая, тази добродушна жена на пръв поглед се занимавала с продажба на деца.

Г-жа Прайд се опитала да открие в Интернет поне някаква информация за изчезналата си дъщеря и след 270 дни се натъква случайно на сайт с ескорт услуги, където вижда снимката й.

Снимките на дъщеря й в бельо са публикувани в секцията “Новости”, а под тях има оценки и коментари. Жената не мислела за нищо друго освен за това как да се обади и да поръча собствената си дъщеря за да може да я измъкне от кошмара.

Когато момичето се върнало вкъщи, тя вече употребявала наркотици. Освен това тялото на момичето имало много признаци на побой, но въпреки това тя два пъти избягала от къщата на майка си след това.

Когато Кубийка попитала дъщеря си защо тя продължава да бяга през цялото време, тя отговаряла, че има нужда от таблетки, към които е пристрастена.

В крайна сметка, жената, която продава момичето е спипана и осъдена на пет години затвор, но снимката на момичето остана в интернет дълго време.

loading...

Източник:novinite.eu

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван