ЛИНА СТАНА МАЙКА ЕДВА НА 5 ГОДИНИ! ВИЖТЕ ИЗУМИТЕЛНАТА ИСТОРИЯ!

Когато дава живот на сина си през май 1939 г., перуанката Лина Медина е само на 5 години.

Тя става най-младата и до днес майка, регистрирана в световната медицинска история.

Отначало родителите є смятат, че подуването на корема се дължи на тумор, но след като шаманите в планинското село не намират лек за болестта на дъщеря им, баща й я завежда в болница. Там става ясно, че момиченцето ще става майка след един месец.
Лина е родена на 27.09.1933 г. и е само на пет години и осем месеца, когато на 14.05.1939 г. ражда чрез цезарово сечение сина си. Детето тежи 2,7 кг и е напълно оформено и в много добро здраве, пише retro.bg

Оказало се, че момичето има менструация, откакто е навършило три години, а на четири вече имало развити гърди и косми по гениталиите. След като провели изследвания, докторите констатирали, че Лина е физически напълно зряла, а това преждевременно развитие се дължи на рядък хормонален дисбаланс. Няколко години след това баща є, заедно с дъщеря си и внука си посещават САЩ, където на вече поотрасналите майка и син се правят всевъзможни тестове, включително и за интелигентност. Установено е, че се развиват напълно нормално, дори над средното ниво за латиноамериканските деца.
Отначало се смятало, че бременността се дължала на сексуално насилие и дълго време властите разследвали баща є. Но поради липса на доказателства, а и заради невъзможността Лина да даде надеждни показания, той бил оневинен. Една от хипотезите е, че причина за зачеването на момичето е нейният брат близнак, чиито клетки са се засадили в утробата є още в периода на зародиш. Но и до днес произходът на бременността не е изяснен.

loading...

Източник:wbnovinar.com

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван