Изпепеляващи чувства: Девствена учителка се влюби в 15-годишен ученик и му подари най-скъпото си, но коварен негов приятел ги издаде! (СНИМКИ)

23-годишна учителка от Тексас е обвинена в се*суално насилие над 15-годишен тийнейджър през юли 2017 г. Девствената Хана Сибой твърди, че се влюбила в ученика и той станал първият, с когото проявила интимност.

С жертвата си учителката се срещнала в училище. Отначало Хана и тийнейджъра си пишели и разменяли интимни видеоклипове, а след това  влезли и в се*суален контакт.

Инцидентът бил оповестен от друг ученик от същото училище, който видял учителката и младия й любовник през прозореца на спалнята. В полицията Хана не отрече и призна, че е правила се*с с ученика. В същото време учителката твърди, че се е влюбила в момчето и е загубила девствеността си с него.

В момента Хана, която е освободена от училището, чака да узнае присъдата си. Тя вече признава, че връзката й с тийнейджъра е грешка и заявява, че трябва да се държи по-отговорно. Дали съдът ще вземе предвид покаянието на момичето при взимането на присъдата не е известно.

Превод: БЛИЦ

loading...

източник: Блиц