Известният уралски екстрасенс, загинал на фаталния Ан-148, видял трагедията в магическото си кълбо, но…

Един от пътниците на фаталния Ан-148, който се разби на 11 февруари в Подмосковието, се оказа известният в Урал екстрасенс и езотерик Иля Ставский. Мъжът правел магически амулети, проявявал интерес към изследвания на аурата и човешката енергия.

Заради любимите си увлечения Иля дори зарязал кариерата си на енергетик и станал герой в проект, посветен на хора със свръхспособности по местния телевизионен канал ЕТВ.

Малко преди инцидента със самолета екстрасенсът видял в магическото си кълбо лошо знамение, но, по думите на приятелите му, не успял да го разшифрова правилно.

„Иля имаше магическо кълбо. Той казваше, че е видял в него страшно много полицаи в полето”, разказва приятелката на загиналия.

„За рождения си ден първоначално искаше да направи парти, но после реши, че видението с полицаите е предупреждение и ще ни задържат. Затова и каза: „Ще направим всичко по-тихо”… Ходих до мястото на трагедията. Там наистина имаше много полицаи…”, казва още младата жена.

Припомняме, че при инцидента със самолета на „Саратовски авиалинии“ загинаха 65 пътници и шест души от екипажа. Лайнерът падна 4 минути, след като излетя от столичното летище „Домодедово”.

Превод: БЛИЦ

loading...

източник: Блиц

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван