Животът променя дори и най-големите! Гена Трайкова вече е напълно неузнаваема, няма да познаете някогашната топ водеща на bTV

 

Гена Трайкова е напълно неузнаваема без грим, категорични са нейни колеги. Бившата говорителка и настоящ главен редактор на Би Ти Ви Новините плаши дори най-близките си в телевизията с вида си, ако сутрин не си е сложила макияж, научи HotArena.

Има дни, в които Гена изглежда като някакъв призрак – лицето й е толкова сивкаво, а очите й са толкова уморени, че ние се притесняваме сериозно за нея, мълвят в нюзрума на частната медия. Според нейни подчинени причината за неглижирания й външен вид е, че в момента няма мъж до себе си и изцяло се е отдала на работата си, пише “Таблоид”.

„Гена вече не прави никакви усилия да се хареса на бившия си любим Венелин Петков, който сега й е шеф. Докато беше с него, цъфтеше, а сега прилича на увехнало цвете“, цъкат с език в коридорите на Би Ти Ви. Според репортерите обаче все пак било странно Трайкова да идва на работа, без да си направи труда да си сложи сенки на очите, малко руж на скулите и червило. „Не се ли гледа сутрин в огледал то“, недоумяват телевизионери.

 

niama-sila-koiato-da-ia-spre-gena-traikova-pafka-kato-komin-pushi-po-60-cigari-na-den-1

 

 

 

loading...

източник:daylipress

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван