Е това вече ни разби! Кучето Йоги е получовек! На кого ви прилича кучето с човешко лице

Снимка на куче с човешко лице въодушеви потребителите на социалните мрежи, като хората започнаха да го сравняват с различни знаменитости.

Йоги предизвика фурор в интернет, след като Редит публикува фотография, на която домашният любимец е със своята приятелка Дария, 8-годишно куче от породата ши тцу. Самият Йоги е кръстоска между ши тцу и пудел и навърши една година миналия месец.
„Изглежда сякаш има човешко лице“, гласи текстът към снимката. Много хора се съгласиха с това заключение.

„Той има най-човешките очи, които съм виждал на куче“, каза един от наблюдателите.

„Но не е само това. Виж леката му усмивка, която може да принадлежи само на мъж на средна възраст, който е отдал душата си на корпоративния свят“, добави жена на име Мишел.

Изображението се появи и в Туитър, където хората оприличиха Йоги на знаменитости като Ед Шийран, Никълъс Кейдж, Джейк Джиленхол и Пол Ръд. В ерата на дигитализацията е много лесно да се обработват снимките, затова от изданието се обърнаха към собственичката на кучето Шантал Дежарден и я попитаха дали е използвала Фотошоп.

„Изобщо не е обработвана. Това са моите кучета“, каза 27-годишната жена от Масачузетс, пише дир.бг.

„Вероятно е заради очите му и начина, по който гледа към обектива“, добави тя и призна, че не е забелязвала „човешкото лице“ на своя домашен любимец преди.

loading...

„Той е много щастлив. Обича да си играе и да се гушка. Забавно е, защото не го бях виждала по този начин преди“, разказа собственичката. Шантал определи Йоги като „добро момче“ и отрече той да прилича на Никълъс Кейдж, друг филмов актьор или който и да било мъж.

източник: bradva.bg

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван