Думите на великия Ален Делон ни вцепениха: Ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него! Повръща ми се!!!

Ален Делон даде интервю послучай 60-годишнината от началото на кариерата си.

„Животът не ми носи кой знае какво. Всичко съм видял, всичко съм изпитал.

Но най-вече мразя сегашната епоха. Повръща ми се от нея!„, обяснява 82-годишният екранен идол пред френското списание „Пари мач“, цитирано от БТА.

„Има създания, които наистина мразя. Всичко е фалш, всичко е подменено. Няма уважение към дадената дума. Важни са само парите. По цял ден чуваме за престъпления. Знам, че ще напусна този свят, без да ми е мъчно за него!“, казва Делон.

В интервюто, озаглавено „Аз, Делон: интервюто на живота му“, актьорът разказва за кариерата си, за трудните отношения със семейството му, за жените, които е обичал и за приятелите, които е изгубил.

„Почти всички починаха!“, тъгува Делон, който особено тежко понесе загубата на Мирей Дарк, с която споделяше живота си през 70-те години на миналия век.

Запитан за мястото на жените в сегашния му живот, актьорът сподели, че още не е открил партньорка. „Не казвам, че нямам кандидатки. Те са десетина, но нито една от тях не ми допада, за да приключа с нея живота си. Бих могъл да се оженя за жена, която е готова да ме придружи до края на дните ми!“

loading...

източник: bradva.bg

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван