Дръжте се! Баба Джина е на 46 години и отвя главите на всичко живо!

47-годишен модел, майка на четири деца и баба, срази стотици конкурентки в конкурса на Maxim 2018 в Австралия.

Самотната майка удиви хиляди хора с младежкия си външен вид. Блондинката Джина Стюaрт е една от финалистките на конкурса „Мис Максим 2018“ в Австралия. Тя успя да отстрани стотици кандидатки, които са наполовина по-млади от нея.

Джина има повече от 40 000 последователи в Инстаграм. Младоликата красавица споделя, че естанала баба на 46 години и има 10-месечна внучка.
Стюaрт има две дъщери и двама синове на възраст 4, 23, 25 и 27 години.

Тя разказва, че единствената козметична процедура, на която се е подлагала, е била на гърдите и то преди 10 години. „Не използвам ботокс или филъри, защото вярвам в благородното остаряване“, казва младата баба.

„Няма тайна. Мисля, че всеки човек е красив. Мразя вниманието и не го правя за това. Опитвам се единствено да покажа на жените, че не е нужно да се разкъсват една друга“, допълва Джина.

„Животът е твърде кратък, за да се съдим едни други. Приемете възрастта си и телата си, това не е убило никого“, апелира красавицата.

loading...

Блондинката се надява да спечели конкурса, за да може да дари наградата от 10 000 долара на приятелка, която е получила удар. Тя ще използва парите за лечение и възстановяване.

източник: bradva.bg

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван