Драма в „Гиздава махала“: Загорелият за с*кс Любен налетя на снаха си – последвалото е шокиращо

Загорял за любовни ласки баща едва не уби сина си с брадва, за да не му се пречка да прави секс със снаха си в Дупница. Извратената семейна драма се е разиграла завчера, когато 45-годишният Любен награбил снаха си и започнал да я целува, пише в. „Телеграф“.

Синът му обаче ги хванал в крачка и налетял да се саморазправя с баща си, а снахата започнала да крещи за помощ.  45-годишният свекър грабнал брадвата и започнал да я размахва заплашително пред лицето на сина си. След разменените множество люти обиди и закани най-накрая Любен започнал да млати 26-годишния си син с брадвата. Нанесъл му множество удари по цялото тяло. Техни съседи в „Гиздава махала“ извикали линейка. При пристигнаето на медицинския екип момчето било без сърдечна дейност. Благодарение на бързите и адекватни действия на лекарите обаче младият мъж бил спасен и върнат към живота. Бащата мераклия веднаха отишъл да се предаде в полицията и направил пълни самопризнания.  Според жителите на „Гиздава махала“ двамата млади живеели на семейни начела и нямали брак. Свекърът също бил с бях и обитавали буквало две стаи.

„Явно като е гледал снахата, и на него му се е приискало да бъде интимен с нея, но ето до къде се стигна“, коментираха дупничани.

 

 

 

loading...

източник:Блиц

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван