Горещи разкрития! Стана ясно кой е крадецът, който като маймуна се катереше по софийски блок, но му се случи случка

Мъж с вид на бежанец се опита да проникне в блок в София, вероятно с намерение да обере негови жители. Както писа БЛИЦ, блокът, който е станал обект на атаката от страна на черния човек паяк, се намира в района на ИСУЛ.

Нападателят се е покатерил по блока като маймуна, но след това го застигнал лош късмет и той се пребил. За съжаление на ловкия обирджия, той попаднал на дефектен парапет на балкон. Той се счупил и катерещият се като маймуна обирджия паднал от третия етаж. Впоследствие апашът бе арестуван. Инцидентът е станал около 03:30 часа в квартал „Сухата река“.

Оказа се, че историята на крадецът с африканска външност е получила развитие. Престъпникът се оказа стар познайник на МВР, а също е болен от СПИН. Това става ясно от нова информация, публикувана в социалните мрежи. Ето какво гласи пост там:

„Продължение на историята. Крадецът-джанго е леко потрошен, но ще оцелее, както казаха от болницата. Оказа се, че е стар познайник на полицията. От 2007-а влиза и излиза непрекъснато от затвора. Болен е от СПИН. Дано медицинските лица са внимавали, когато са му спасявали живота…….“.

loading...

източник: Блиц