Годжи проговори за първи път за инцидента, при който потроши крака си (СНИМКИ)

Басистът на „Ку-Ку Бенд” Георги Милчев-Годжи за първи път проговори за инцидента, заради който се наложи да няколко месеца да пази леглото. В края на миналата година басистът счупи левия си крак и известно време отсъстваше от екран.

Бях тръгнал за Враца, да купувам подарък за рождения ден на един приятел. Трябваше да му купя посуда. Искаше биволско мляко с шафран и мед”, разказа гологлавият басист по време на гостуването си в „Шоуто на Слави”.

„Спирам с колата, слизам. Беше студено, минус 2 градуса. Тръгвам със силна крачка и една малка локвичка… Аз се спънах, падна ми крака, застопори се и ме се обърна тялото. Първите 30 секунди нямаше никакви усещания за болка, но в момента, в който мръднах, разбрах, че нещата са много зле. Трябваше да кажа на жена ми, която тогава беше бременна в седмия месец. Обадих се и й казах: „Наде, мисля, че малко си навехнах крака и ще закъснея”. А то ме боли…”, добави Милчев.

Басистът веднага се обадил на колегата си Евгени Димитров. „Двамата с Емо дойдоха, вдигнаха ме с една линейка, едни хора от Русе ми помогнаха. И отидохме в ИСУЛ. Лекарката реши, че трябва да се оперирам и тръгнахме за Плевен”, каза още той.

Годжи продължава да се възстановява след инцидента и се придвижва с бастун.

С водещия дори направиха малка обиколка на студиото, помагайки си е „патериците”.

loading...

източник: Блиц

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван