Във Вип Брадър всички й се смееха, но сега Луна събра очите на цяла България с това, което предприе! Няма да повярвате!

Певицата Луна вече раздава плакати и чаши с лика си в механа

Ветеранката на попфолка Луна стартира кандидатпрезидентската си кампания по нестандартен начин – пише „България днес“. При това 4 години преди следващите избори за държавен глава – подчертава изданието.

Луна използва вечерта срещу Задушница, когато бе на участие в известна столична механа.

Там, възхитена от публиката, която я аплодирала след всяко изпълнение, чалгаджийката реши да ѝ се отблагодари, като раздаде на всеки гост свой плакат „Луна президент“. Не пожали и същите картички с лични автографи, както и рекламни чаши със собствения ѝ лик. Нещо повече тя изпълни всяко музикално желание на присъстващите.

„Така си стартирах кандидатпрезидентската кампания“ – заяви ексклузивно пред изданието Луна.
„У нас всички кандидати се крият като мишки до последно и обявяват кандидатурите си месец преди изборите. А аз искам всичко да е кристално ясно, затова нега всички знаят за кандидатурата ми“ – отсече певицата.

Луна е категорична, че е с едни гърди пред бъдещите си конкуренти не само защото ще има четири години повече от тях за кампания, но и поради народната любов към нея.
Като поредно доказателство за обичта на феновете певицата публикува снимки във Фейсбук профила си, на които е затрупана с огромни букети и всякакви подаръци.Затова е и абсолютно сигурна, че ще осъществи амбицията си „Луна президент!“

loading...

източник: bradva.bg

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван