Вижте кой любим български актьор влиза в Като две капки вода! В последния момент част от шоуто става

Един от най-чаровните български актьори Иван Юруков ще се присъедини към звездните участници в шести сезон на „Като две капки вода“.

Известен с роли на театралната сцена, участие в успешни български сериали и кино продукции, сред които „Аве“ и „Дъвка за балончета“ – един от 10-те най-гледани български филми за последните 20 години, сега той ще се впусне в 13 неочаквани преобразявания по време на култовото шоу.
„Очаквам да бъде изключително забавно и разбира се – истинско предизвикателство. Убеден съм, че ще бъда заобиколен от достойни колеги и артисти“, споделя харизматичният актьор. „Надявам се да успея да изградя успешен образ с автентично вокално звучене. Да си обръсна краката за женски образ и да обуя чорапогащник – това ще бъде истинско предизвикателство!“, допълва с чувство за хумор Юруков, пише Блиц.

Иван е роден през 1978 г. в Сандански, през 2004 г. завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов. През 2017 г. е номиниран за „Аскеер“ за главна мъжка роля за блестящата си игра в „Майстори“.

Почитателите на театралното изкуство са гледали негови участия в „На ръба“, „Хъшове“, „Хамлет“, „Вишнева градина“, „Ревизор“, „Полет над кукувиче гнездо“, „Идеалният мъж“, а феновете на „Като две капки вода“ ще имат възможност да видят 13 образа, които ще покажат Юруков в нова светлина – тази на световноизвестни музикални звезди. Не пропускайте старта на уникалното шоу за преобразявания, в което освен Иван Юруков ще видим любимката на публиката Софи Маринова.

loading...

източник: bradva.bg

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван