Велик тибетски лечител буквално ни срина със земята! Ето от какво се разболяват и умират повечето ..

Тибетски лечител: Мързел, омраза и салати разболяват българите
Тибетският лекар д-р Шакя Гялцен е възпитаник на Медицинския колеж под патронажа на Далай лама.
Седалището му е в индийския град Дармасала в подножието на Хималаите.
Той бе е в София по покана на Центъра за алтернативна медицина на Ели Логинова, известен наш хомеопат и биоенерготерапевт.
Тя от 10 г. кани у нас тибетски лекари, но от година е в контакт само с възпитаници на колежа на Далай лама. Логинова дори посети учебното заведение през март т.г. “Тези лекари работят по-различно от другите си тибетски колеги.
Те се учат по най-старата медицинска книга, писана през IX-X в. Подходът им към пациента е удивителен, лековете им са по-силни и ефективни”, споделя Логинова.
Сред българите има много болни от рак

Д-р Шакя практикува в Индия, но често взема дълги отпуски и лекува в центрове в Германия, Франция и Швейцария. У нас е от 20-ина дни и споделя изненадата си от многото онкоболни. “В Германия например не е така”, сравнява той.

За него ракът се активира от неправилно хранене и начин на живот. Но както и другите болести, той е проява на Закона на кармата – веригата от причини и следствия, която ни съпътства от един живот в следващия.
Болестите били заложени в тялото ни още с раждането, но само външни фактори можело да повлияят развитието им. Ако не получат тласък отвън, те въобще си остават непроявени през целия живот и човек е здрав.
източник:webnovinar

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван