Велик момент ! Моряк се завърна от далечно плаване и видя жена си бременна! Той

На 23 юни военният моряк Крис Доърти се върнал от шестмесечно плаване. В пританището на Сан Диего го посрещна жена му Наташа и трите им деца – 10-годишният им син и двете им дъщери – на четири и година и половина.

Срещата бе радостна, таткото подред прегръщаше и целуваше своите деца. Когато Крис обаче тръгнал към Наташа, за да я нацелува и нея, жената махната поздравителния плакат, с която през цялото време си прикривала корема. И изведнъж пред очите на моряка се появила истинска изненада – той разбрал, че съвсем скоро ще стане татко за четвърти път. Внушителните размери на корема на бременната в седмия месец Наташа не оставали никакво съмнение относно това.

Реакцията на Крис на тази невероятна новина оправдала всичките мъки, които Наташа трябвало да понесе, пазейки тайната половин година. След няколкосекундна пауза Крис, очевидно в шок, я опипал по корема и попитал: „Наистина ли?“ След това, под радостните погледи на посрещачите, Крис, смеейки се, няколко пъти нежно прегръща и целува жена си.  Впоследствие Наташа разказва в интервю за Ен Би Си, че тя е разбрала, че е бременна, малко след като Крис отплавал. Тогава тя решила да му направи изненада. Да се запази тайна било много трудно. Тя се бояла, че някой ще я издаде, на първо място 4-годишната им дъщеря. Освен това, когато тя се снимала, се налагало да крие все по-големия корем, за да не заподозре нищо Крис.  Видеото от посрещането на Крис, качено във Фейсбук, вече е гледано десетки хиляди пъти. Двойката вече знае, че чака трето момиченце. То трябва да се появи на бял свят в края на август.

Видео тук

loading...

Превод и редакция: Блиц

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван