България е ужасена от зверството! Заляха красивата Бела с киселина!

Ужасяващо нападение е преживяла млада жена преди броени дни. 32-годишната Бела М. е издебната, докато се прибира от магазина, след което е нападната и обезобразена след заливане с киселина, пише „Флагман“.

Бела е викала, отбранявала се е от атаките на нападателя, но не е имало кой да й се притече на помощ. Жената по чудо успява да се отскубне и да се скрие в дома си.

Бруталната атака е станала на 8-ми ноември, около 19 ч. вечерта. Първоначално за нападението е арестуван бившият й мъж. Той обаче е освободен след 24 часа заради липса на свидетели. Единственият такъв е жертвата, но за българския закон тя явно не е достатъчна.

Близките на Бела са сигурни кой стои зад дръзкото нападение.

Сестрата на пострадалото момиче твърди, че бившият й постоянно я тормозел. Те били заедно повече от 10 години. Влюбеният мъж изобщо не приел добре решението на Бела да сложи край на връзката им преди 5 месеца.

Ето какво написа нейната сестра Цвети:

Здравейте, бих искала да ви разкажа историята на сестра ми.

На 8.11.2017 г. бе залята с киселина от бившия си съпруг. Той беше задържан за срок от 24 часа, но тъй като няма свидетели на случката, го пуснаха. Сестра ми има поражения на главата, лицето и по тялото. Ще се наложи пластична намеса, за каквато нямаме средства! Сестра ми всеки ден плаче! Тя е подала съответните документи, за да го съди, но кога ще стане това, когато я убие ли ще влезе в затвора?

Искаме справедливост! Моля ви, помогнете ни!“

loading...

източник: bradva.bg

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван