Англичанка отмъсти жестоко на мъжа си, който ѝ изневерил с 200 простит***ки, но съд я попари с тежко наказание

56-годишна британка, започнала да отмъщава на бившия си мъж, след като узнала за многобройните му изневери, съобщава Daily Mail. Дебора Адамс от гр. Уитстейбъл, графство Кент, заподозряла мъжа си, че ѝ кръшка, когато започнали да пристигат сметки от съседния хотел.
После открила в компютъра му секретна папка и установила, че съпругът ѝ Джофри Милкристън, през 11-те години на съвместния им живот е успял да ѝ изневери с 200 проститутки. Независимо от започналото бракоразводно дело, жената започнала буквално да тероризира мъжа си. За 2 месеца тя му изпратили около 1500 SMS-а с неприлично съдържание, като в един от тях го питала защо е разрешил на проститутка да използва нейните секс играчки.
Кулминация на тормоза станало нападение с кучешки фекалии, с които фурията обстреляла мъжа си, след което той потърсил съдебна закрила. Съдът забранил на Дебора да се приближава до своята жертва и я задължил на 150 часа обществено полезен труд и глоба в размер на 850 паунда. Коментирайки присъдата, тя заявила, че ако е искала да причини истинска болка на мъжа си „щях да му отрежа гениталиите и да ги нося като обеци“.

Източник: blitz.bg

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван