Ако намериш това на улицата, веднага го изхвърли! На голямо нещастие е!

Виждате паричка на улицата и възкликвате: „ Късметче !“ Прибирате я в портфейла, за да ви донесе още пари. Да, но съгласно с източните суеверия, това е огромна грешка.

Щом монетата е загубена, значи предишният стопанин вероятно е имал лош късмет с парите. Взимайки монетката, ние взимаме и лошата му карма. Така че, ако не сме сигурни, че богаташ е изпуснал монетата преднамерено, по-добре да не я пипаме изобщо.

Има още доста интересни суеверия и поличби, свързани с парите. Така например, ако даваме пари на някого, не бива да го гледаме в очите, за да не ни върви само на „даване“. Никога не трябва да разваляме пари. Било на бедност! Ако ви трябват дребни, винаги правете покупка и използвайте рестото, не давайте „едра пара за дребна“.

За да не нарушаваме обменната енергия на парите, трябва винаги да даваме с дясна и да взимаме с лява ръка. А лесните пари не бива да държим дълго в дома си, тяхната енергия е нестабилна и колкото и да не ни се вярва (и иска) може да ни разклати финансово. Ако сте спечелили от игра, получили сте неочаквана сума подарък, изхарчете по-бързо тези пари.

И за финал нещо наистина интересно!

Вечер никога не сядайте, ако масата не е  сервирана! След залез слънце, сядането на празна маса означава и празен портфейл. Не бива да държим на масата и празни чаши, чинии, бутилки, купички и т.н. Изобщо „празно да няма“, за да са ни пълни банковите сметки.

loading...

Източник:petel.bg

 

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван